Flexiklassen en co-teaching

De leerkrachten werken waar het kan samen om cursussen te maken en examens op te stellen, om les te geven en ideeën te ontwikkelen.

In de 2de graad Verkoop hebben we dit nog verder doorgetrokken: voor drie vakken, Nederlands, Project Algemene Vakken en DTI (Dactylo en Toegepaste Infomatica) werken de leerkrachten op zo’n manier samen dat de drie vakken bij elk project betrokken worden.

De leerlingen 3 en 4 Verkoop krijgen dus les per graad les en bovendien niet van één maar verschillende leerkrachten die elke leerling individueel begeleiden.

De flexiklas die wij op onze school vanaf september 2018 inrichten, is wellicht iets voor jou als je zin hebt in een andere manier van les volgen, als je een beetje last hebt van puberkriebels of school soms een beetje saai vindt. Is het moeilijk voor jou om je 8 uur lang te concentreren in de klas, wil je graag zelf aan de slag gaan met het lesmateriaal en wil je graag jouw leertraject zelf in handen nemen?

Jouw talenten worden in de kijker gezet in een moderne en aangename leeromgeving. In de flexiklas kan je op jouw tempo werken, onder begeleiding van drie enthousiaste leerkrachten. Samen met de leerkrachten en leerlingen vormt de flexiklas een moderne community waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Heb je interesse in de studierichting Verkoop, aangeboden in de flexiklas?

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 053/72.91.01. Je kan je ook inschrijven, laten rondleiden door de school en een kijkje nemen in de nieuwe flexiklas op schooldagen.

Volg het reilen en zeilen van deze nieuwe flexiklas via het Facebookalbum https://www.facebook.com/pg/dehandelsschool.aalst/photos/?tab=album&album_id=974945685999129.