Resultaten DW 4 en Examen 2 + oudercontact

Bekendmaking resultaten DW4 -TSO

De punten Dagelijks Werk 4 van de tweede en derde graad TSO worden afgesloten op 23 juni. Het rapport DW4 zal zichtbaar zijn op woensdag 24 juni. Vanaf donderdag 25 juni zal de score-module in Smartschool niet meer zichtbaar zijn tot na de bekendmaking van de beslissing van de delibererende klassenraad.

Bekendmaking resultaten EX2 – TSO

De punten Examen 2 van de tweede en derde graad TSO worden bekendgemaakt op 3 juli.

Bekendmaking resultaten DW4 -2HA en BSO

De punten Dagelijks Werk 4 van 2HA en de tweede en derde graad BSO worden afgesloten op 30 juni. Het rapport zal zichtbaar zijn vanaf 3 juli 2019.

Bekendmaking beslissing van de delibererende klassenraad: De beslissing van de delibererende klassenraad en het resulterende attest worden bekend gemaakt op onderstaande tijdstippen:

6TSO, 6BSO en 7BSO: Donderdag 2 juli 14.00 u.

2HA, 3TSO, 4TSO, 5TSO 3BSO, 4BSO, 5BSO: Vrijdag 3 juli 13.30 u.

De beslissing en bijhorende schriftelijke motivatie worden via een Smartschoolbericht gecommuniceerd.

Oudercontact

Een fysiek oudercontact op school is door de huidige coronamaatregelen nog niet mogelijk. De ouders of meerderjarige leerling die een B-attest, C-attest of uitgestelde beslissing behalen zullen telefonisch gecontacteerd worden door de klastitularis. Wie bijkomende vragen heeft kan steeds telefonisch contact opnemen met de school tot en met dinsdag 7 juli. Nadien is de school gesloten tot en met 17 augustus. Voor vakspecifieke vragen kunt u via Smartschool contact opnemen met de vakleerkracht.

Wij wensen jullie veel succes, niet al te zware laatste loodjes en een fijn einde schooljaar!