Inschrijvingen & boeken bestellen

Elke ouder kan zijn kind inschrijven in de Handelsschool, na instemming met haar pedagogisch project en het schoolreglement. Meer info over onze studierichtingen en projecten vind je op op deze site bij ‘jouw opleiding’ en op onze Facebookpagina. Je kan ook mailen naar info@handelsschoolaalst.be  of bellen naar 053/46.72.00.

Infoavond inschrijven voor het nieuwe schooljaar:

Vanaf 19 april kunnen leerlingen inschrijven in onze school. Omdat inschrijvingen nog niet op school mogen gebeuren, kan je dit Microsoft Form invullen om je zoon of dochter in te schrijven. Wij nemen dan gauw contact met je op.

Boeken bestellen en overzicht van boeken & schoolkosten:

Op school werken we samen met Iddink om onze boeken te bestellen via je persoonlijk account. Hoe bestellen? Ga naar www.iddink.be en klik op de optie ‘Bestellen’. Je kunt daar een persoonlijk account aanmaken. Tijdens het bestellen wordt naar je schoolcode SSFW49HP gevraagd.

  • Surf naar de website: www.iddink.be/bestellen
  • Geef je login en wachtwoord in.
  • Ben je je inloggegevens vergeten, klik dan op: ‘ik ben mijn inloggegevens kwijt’
  • Is het de eerste maal dat je boeken gaat bestellen, klik dan op de knop ‘Registreren’.
  • Vind je de informatie die je zoekt niet terug op www.iddink.be of vrees je moeilijkheden bij de betaling, contacteer dan de klantendienst van Iddink op werkdagen tussen 08.30 uur en 18.00 uur op het nummer 014/30 41 70.
Link naar een overzicht van de schoolkosten, boekenlijst en stappenplan om via Iddink boeken te bestellen: https://www.handelsschoolaalst.be/schoolkosten-iddink-2021-22/