Flexiklas voor 2de graad Verkoop

03 sep 2018

Al gehoord van flexiklassen? Dit zijn klassen waarin leerlingen per graad les krijgen en waarin bovendien niet één maar verschillende leerkrachten de leerlingen individueel begeleiden.

De flexiklas die wij op onze school organiseren voor onze leerlingen van het 3e en 4e jaar in de richting Verkoop, is wellicht iets voor jou als je zin hebt in een andere manier van les volgen of school soms een beetje saai vindt. Is het moeilijk voor jou om je 8 uur lang te concentreren in de klas, wil je graag zelf aan de slag gaan met het lesmateriaal en wil je graag jouw leertraject zelf in handen nemen? Dan is de flexiklas van de 2de graad Verkoop je op het lijf geschreven!

De leerkrachten van de nieuwe flexiklas verwelkomen jou met veel enthousiasme in de flexiklas, samen met de andere vakleerkrachten, de leerlingenbegeleiding en het directieteam.

Jouw talenten worden in de kijker gezet in een moderne en aangename leeromgeving. In de flexiklas kan je op jouw tempo werken, onder begeleiding van drie enthousiaste leerkrachten. Samen met de leerkrachten en leerlingen vormt de flexiklas een moderne community waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Heb je interesse in de studierichting Verkoop, aangeboden in de flexiklas? Je kan je inschrijven, laten rondleiden door de school en een kijkje nemen in de nieuwe flexiklas na afspraak via info@handelsschoolaalst.be of 053/72.91.01.

Volg het reilen en zeilen van deze nieuwe flexiklas via het Facebookalbum https://www.facebook.com/pg/dehandelsschool.aalst/photos/?tab=album&album_id=974945685999129.