Deelname aan Levensloop Aalst (6 en 7 Oktober) en Soirée Levensloop Aalst (21 september)

03 sep 2018

Het MOS- & gezondheidsteam van onze school neemt samen met leerlingen, collega’s, oud-leerlingen en hopelijk veel sympathisanten, deel aan Levensloop Aalst 2018. Op 6 en 7 oktober engageren we ons om een ganse nacht in beweging zijn. Samen. Waarom? Dat lijkt ons logisch! Iedereen van ons kreeg wel al eens te maken met deze vreselijke ziekte. We gaan 24u in beweging zijn met ons team, want kanker slaapt ook nooit!

Op 21 september organiseren we Soirée Levensloop Aalst, met live muziek van collega’s en oud-leerlingen, tapas en ambiance! De opbrengst gaat integraal naar Levensloop. Zij steunen vooral kankeronderzoek en wetenschappelijke projecten.

We hopen je dus te zien op onze Soirée Levensloop Aalst, een gezellige avond met muziek en tapas op 21 september. Vanaf 19u zetten we de schoolpoort open en maken van onze speelplaats en studiezaal een gezellig plek om samen te babbelen, dansen en eten.

Wij hopen dat we er met z’n allen een straf weekend tegen kanker kunnen van maken!

Wil je ons team graag steunen? Dan kan je je hier inschrijven (https://www.levensloop.be/teams/de-handelsschool-aalst-0) of ons team steunen.

Ook onze leerlingen van Onthaal en Public Relations De Handelsschool Aalst zullen, net als op de vorige edities, aanwezig zijn om mee te helpen met het onthaal en de begeleiding van deelnemers en vechters.