Levensloop Aalst 2018

10 okt 2018

Levensloop Aalst 2018 zit erop. Het Milieuzorg Op schoolteam (MOS) kan terugblikken op een geslaagde editie. Heel wat collega’s, leerlingen, oud-leerlingen en vrienden steunden ons team.

Onze leerlingen Onthaal en Public Relations De Handelsschool Aalst hebben zich het hele weekend ingezet voor het onthaal, de vechters en onze school. Zij hebben getoond dat hun engagement geen grenzen kent, dat zij hulpvaardig zijn en steeds professioneel.

Ook onze leerlingen, oud-leerlingen, vrienden en collega’s die de afgelopen 24 uur geholpen en gesteund hebben, willen we graag bedanken. Tijdens de afgelopen 24 uur stond er steeds één en meestal zelfs vier of vijf lopers / wandelaars op het parcours. Wie in de tent stond, leerde al snel om glittertattoos te maken en in het kinderdorp kon je onze grimeurs vinden. En van tevoren gingen collega’s en oud-leerlingen aan de slag om oreo- en speculoosbonbons te maken. Een ongelooflijke dikke dankjewel!

Ook op 21 september was het bij ons op school al feest: het MOS-team organiseerde Soirée Levensloop Live: een feest met live muziek gebracht door leerkrachten en oud-leerlingen.

Dankzij onze acties kunnen wij aan Levensloop, een organisatie van Stichting tegen kanker, meer dan 2000 euro geven.