Kerstmarkt georganiseerd door 7 Verkoop & Vertegenwoordiging

23 nov 2018

Tijdens het oudercontact op donderdag 20/12 organiseren onze leerlingen van 7 Verkoop & Vertegenwoordiging onze jaarlijkse kerstmarkt. Tijdens het oudercontact op donderdag 20/12 organiseren onze leerlingen van 7 Verkoop & Vertegenwoordiging onze jaarlijkse kerstmarkt. Van 17u30 tot 22u is iedereen welkom om de kerstsfeer op te snuiven en gezellig samen iets te eten en te drinken.

Naar goede gewoonte nodigen we iedereen donderdag voor de kerstvakantie uit op onze kerstmarkt ‘Saved by the jingle bells!’, georganiseerd door de leerlingen van 7 Verkoop en Vertegenwoordiging ism alle andere laatstejaars tussen 17u30 en 22u.

Diezelfde avond kunnen leerlingen en ouders onze leerkrachten, leerlingenbegeleiders en directie spreken.
Het oudercontact vindt plaats tussen 17u30 en 20u. Mocht je graag een afspraak maken op een ander moment, dan kan dat altijd telefonisch (053 72 91 01) of via Smartschool.

Van 17u30 tot 22u kan je rondkijken op onze kerstmarkt, vol lekkers, warms en origineels: ideaal om de laatste kerstcadeautjes te kopen! Ook dit jaar zullen er immers weer een heleboel toffe en originele kerstgeschenken te vinden zijn op het knusse marktje. Je kan er ook iets lekker warms of net koud verfrissends drinken, samen met een zelfgemaakt hapje.

De opbrengst van de kraampjes van de leerlingen gaat naar hun GWP (geïntegreerde werkperiode). De opbrengst van het drankenstandje van VZW Stuurgroep De Handelsschool gaat naar de sociale werking van de school die leerlingen met financiële problemen helpt.

Wees welkom op donderdag 20 december in Dé Handelsschool op ‘Saved by the jingle bells’!

Meer info: https://www.facebook.com/events/2116797561697211/