Klimaatmars met het MOS-team op 27/1

22 jan 2019

Zondag 27 januari wordt iedereen met een droom voor een schoon milieu en een hart voor een gezond klimaat verwacht in Brussel voor de klimaatmars ‘Rise for the climate’. Het Milieuzorg Op School-team doet een oproep om samen, als Dé Handelsschool Aalst, naar de klimaatmars te gaan en wil zoveel mogelijk collega’s en leerlingen op sleeptouw te nemen. Alleen samen kunnen we wegen op de beslissingen van de regeringen.

Leerlingen die meegaan, kunnen aan het station een fluohesje krijgen van onze school.

We vertrekken vanuit het station Aalst en nemen de trein van 12.43 u. op spoor 3 (IC 3610 richting Leuven). Opstappen kan dus ook in Erembodegem, Denderleeuw, Liedekerke, Brussel-Zuid en Brussel-Centraal. We komen om 13.23 u; aan in Brussel-Noord. De mars begint om 14.00 u.

Wie een andere opstapplaats heeft dan Aalst of wie meteen naar Brussel-Noord spoort, geeft ons een seintje zodat we elkaar zeker vinden: Marianne Gees (0478/60.83.96) of Kristien Renneboog (0468/14.77.67).

Mochten er leerlingen zijn die, naast deze gezamenlijke klimaatmars, ideeën hebben om op school een actie op poten te zetten voor een schoon milieu, dan wil de school, de leerlingenraad en het MOS-team hier graag aan meewerken.