Exclusieve lunch als beloning voor winnende klassen Fata MOSgana

27 mei 2019

De winnaars van onze Fata MOSgana uitdagingen week krijgen vandaag een lunch op school met lekkere hapjes en drankjes. Santé! Smakelijk! Dankzij jullie fantastische inzet konden we allen samen van Fata MOSgana een feest maken!

 

Onze 3de Fata MOSgana projectweek is afgelopen. In plaats van 1 winnaar koos het MOS – Team om drie klassen in de bloemetjes te zetten. SchepenKatrien Beulens kwam langs om de prijzen uit te reiken en de school een vergroeningsbeloning van 2500 euro te schenken.

6 Toerisme heeft zich als klasgroep bewezen en heeft iedereen verbaasd en vrolijk laten lachen met hun knappe filmpjes, mét Bv’s!

6 Onthaal en Public Relations verdient ook een klasprijs. Zij hebben getoond dat ze echte groene PR heren en dames zijn.

5 Verkoop a liet zien hoe verkopers sportief, milieubewust en creatief zijn.

Deze drie klassen worden maandag om 11u getrakteerd op een exclusieve lunch bij ons op school.

De leerlingen van de flexiklas (3 en 4 Verkoop) krijgen als ereklas een troostprijs: zij zullen tijdens de examens op een ijsje worden getrakteerd.

Wij zijn bijzonder fier op de inzet van deze leerlingen en zullen tijdens het weekend nog nagenieten van hun grandioze filmpjes en onwrikbare inzet.