Info-nocturne op 24 april afgelast!

Door de coronacrisis kunnen wij onze schoolpoort niet open zetten op vrijdag 24 april tussen 18u en 21u voor onze jaarlijkse infonocturne.

Meer info kan je steeds telefonisch (053/46.72.00) of via mail (info@handelsschoolaalst.be) krijgen.
Bekijk ook ons introductiefilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=o5ObjP3WAmo
en ontdek onze troeven!

Naast het welzijn van de leerlingen, zetten wij ook ondernemerschap, organisatietalent en communicatief vermogen centraal. Als MOS-school (Milieuzorg Op School) engageren we ons ook om als ‘duurzame, straffe school’ mee te werken aan een duurzame toekomst.

We willen onze leerlingen ‘skills voor het leven’ meegeven: vaardigheden die nodig zijn om later positief en actief deel te nemen aan de maatschappij. Naast deze drie kernvaardigheden, komen ook nog andere skills ruimschoots aan bod: sociale vaardigheden, mediawijsheid, kritisch denken, omgaan met emoties, doorzettingsvermogen en levenslang leren.

Ga ook eens naar ons ‘Keep active’ kanaal op YouTube om geregeld een filmpje te krijgen met inspiratie om te blijven bewegen: https://www.youtube.com/playlist?list=PLBEySMBEEFf19WA8TBb4r4r96E2bq4RNY

Link naar Padlet met links om te lezen (Engels, Teams Class): https://padlet.com/mariannegees/8687zczwcoxi

Link naar Padlet met algemene sites voor alle vakken, lees- en luisterboeken: https://padlet.com/dehandelsschoolaalst/sn5q5nowv53n

Meer info over onze school, studierichtingen en projecten vind je op www.handelsschoolaalst.be. Je kan ook mailen naar info@handelsschoolaalst.be of bellen naar 053/46.72.00.