Bezoek Raymonda Verdyck & Carina Van Cauter op 27/5/2021

07 jun 2021
Op 27 mei 2021 stonden onze leerlingen en collega’s klaar om Raymonda Verdyck, afgevaardigd bestuurder van het gemeenschapsonderwijs in Vlaanderen, te ontvangen en rond te leiden in onze school. Mevrouw Verdyck gaat met pensioen en bezoekt daarvoor in elke provincie nog één school. In Oost-Vlaanderen koos ze voor onze school en we waren verheugd om haar, samen met provinciegourverneur Carina Van Cauter, uitleg te geven over de werking van de school en de vele projecten die er lopen.
Voor de leerlingen Onthaal en Public Relations was het plannen, voorbereiden en begeleiden van het bezoek hun eindexamen PR Praktijk. Ze hebben dit voortreffelijk gedaan, en zowel mevrouw Verdyck en mevrouw Van Cauter, als de collega’s waren erg trots.
Mevrouw Verdyck koos voor onze school omdat wij elke leerling gelijke onderwijskansen bieden, ongeacht hun achtergrond en we inzetten op het talent van elke leerling.
We zijn heel fier op onze collega’s en leerlingen die van deze dag een bijzondere ervaring gemaakt hebben voor alle genodigden.