Levensloop Aalst op 24/9 en 25/9

05 sep 2022
Op deze eerste schooldagen kijken we graag vooruit naar het Levensloopweekend! Ben jij al ingeschreven?
24 en 25 september is het weer zover: Levensloop in Aalst! Onze teamkapiteins zijn er klaar voor! Ook dit jaar doen we met z’n allen weer mee met Levensloop, dus aansluiten bij ons team kan altijd!

Levensloop is een feestelijk en sportief, maar ook emotioneel evenement voor jong en oud. Het draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. De opbrengsten gaan integraal naar kankeronderzoek. We komen gedurende 24 uur samen om:

– mensen die kanker overleefden of er nog tegen vechten, te steunen;

– mensen te herinneren die aan kanker overleden zijn;

– als gemeenschap op te staan en samen de strijd op te nemen tegen kanker.

De 24 uur symboliseren het voortdurend gevecht van patiënten en hun naasten tegen de ziekte. De bedoeling is dan ook dat er steeds minstens 1 persoon van elk team op het parcours van 2km in het stadspark wandelt of loopt, maar Levensloop is geen competitie.

Klik op https://www.levensloop.be/teams/go-handelsschool-aalst-0 of https://www.levensloop.be/relays/aalst-2022 , volg de instructies waarbij je je bij ons team kan aansluiten, en we zien je graag op 24/9 en/of 25/9 in het stadspark van Aalst om samen met ons in beweging te blijven en kankeronderzoek te steunen. Lukt het niet? Neem dan via pb of marianne.gees@handelsschoolaalst.be contact met ons op.
We maakten een Strava-groepje aan voor (oud-)leerlingen en – leerkrachten, voor ouders en iedereen die graag aanmoedigingen krijgt tijdens het sporten.
Sluit je aan en sport mee!