Wij wensen je verbondenheid, leer- en leesplezier, geluksmomenten en veerkracht in 2022!

24 dec 2021
De examens zijn achter de rug. Onze leerkrachten en leerlingen bespreken samen de examens en reflecteren over de voorbije examenperiode.
Of de examens nu zeer goed waren, een beetje goed of ronduit slecht: aan iedereen wensen wij een mooie kerstvakantie en een schitterend 2022. Een jaar naar ieders goesting: overgoten met spannende avonturen of liever gevuld met rust en kalmte: dat ieder zijn gading mag vinden in het nieuwe jaar, en dat je kan zijn wie je bent.
Kan een afbeelding zijn van ‎, met de tekst ‎ا Aalst GO! Handelsschool ondernemen organiseren communiceren Fijne feesten! Wij wensen jullie een mooie kerstvakantie en een schitterend 2022. Een jaar naar ieders goesting: overgoten met spannende avonturen of liever gevuld met rust en kalmte: dat ieder zijn gading mag vinden in het nieuwe jaar, en dat je kan zijn wie je bent. Ga naar www.handelsschoolaalst.be of onze Facebookpagina voor meer info over onze projecten en om je in te schrijven. GO Handelsschool Aalst Keizersplein 19 053 46 72 www.handelsschoolaalst.be 9300 Aalst #skillsvoorhetleven‎‎